Mini Churro Stand ‘N’ Stuff™ Tacos
Έτοιμο Σε (Χρόνος Ετοιμασίας)
25 λεπτά
Μερίδες
5
Πικάντικη Γεύση
Mild
Υλικά
10
Υλικά
- 30 γρ. βούτυρο, λιωμένο
- 1 πακέτο Old El Paso™ Mini Stand ‘N’ Stuff™ Soft Flour Tortillas
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 1/4 κουταλιά της σούπας κανέλα σε σκόνη
- 80 γρ. φρέσκιες φράουλες, ψιλοκομμένες
- 40 γρ. φρέσκο ροδάκινο, ψιλοκομμένο
- 40 γρ. φρέσκα βατόμουρα
- 185 γρ. πλήρες γιαούρτι
- 45 γρ. μέλι
- Φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου
Βήματα Συνταγής
- Θερμάνετε τον φούρνο στους 205°C (στο 6 για τους φούρνους αερίου).
- Αλείψτε ολόκληρη την επιφάνεια κάθε tortilla με λίγο λιωμένο βούτυρο.
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε 1 1/2 κουταλιά της σούπας ζάχαρη με την κανέλα. Πασπαλίστε τις tortillas, μέσα και έξω.
- Βάλτε τις tortillas σε ένα ταψάκι. Ψήστε για 6-9 λεπτά, μέχρι δηλαδή να ροδίσουν στις άκρες και να γίνουν πιο σκληρές στην αφή. Τοποθετήστε σε μια σχάρα ψύξης και αφήστε να κρυώσουν για 10 λεπτά. Καθώς κρυώνουν, θα γίνουν τραγανές.
- Στο μεταξύ, ρίξτε σε ένα μικρό μπολ τις φράουλες, το ροδάκινο και τα βατόμουρα, και ανακατέψτε με την υπόλοιπη 1/2 κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Αφήστε στην άκρη για 5 λεπτά, ανακατεύοντας κάθε τόσο.
- Σε ένα άλλο μικρό μπολ, αναμείξτε το γιαούρτι με το μέλι.
- Μοιράστε το γιαούρτι στις tortillas, και ολοκληρώστε με τα φρούτα. Γαρνίρετε με φυλλαράκια δυόσμου. Σερβίρετε αμέσως, ή βάλτε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα. Απολαύστε το!